KTSO 2020 OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu haber 07 Şubat 2020 - 15:22 'de eklendi ve 92 kez görüntülendi.
KTSO 2020 OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

2020 Ocak Ayı mizanı ve gelir-gider bütçesinin görüşülmesi,2019 Ocak Ayı Faaliyetleri, Basında Biz, gündemiyle Meclis Başkanı Mehmet Aydın başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın’nın açılış konuşmasıyla başladı.

Başkan Aydın, açılış konuşmasında şunları kaydetti: “Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri, çoğunluğumuz sağlanmıştır. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2020 Ocak Ayı olağan Meclis Toplantısı’na hoş geldiniz. Hepinizi şahsım ve meclis divanı adına saygıyla selamlıyor, Şubat ayı meclis toplantımızı açıyorum.

Değerli Meclis Üyeleri,

• Akreditasyon Sistemi kapsamında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz üye ziyaretlerine Yerel Basın Temsilcilerine ziyaret ederek başlamış bulunmakta.

• Bildiğiniz üzere Türk Loydu Vakfı’nın tarafından Odamızda denetimler gerçekleştirildi; yetkili uzmanları tarafından gerçekleştirilen denetimler sonunda, 9001 Kalite Yönetim Sistemi, 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sitemi ve 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi’ni entegre bir şekilde uygulayan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, bu sistemlerle ilgili yapılan bir denetimleri başarı ile tamamlamış oldu.

• Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve İç Anadolu Bölge Temsilcisi Gülper Gündüz Yassı, Odamız’ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’a ziyarette bulundu.

• İlimizde bu yıl yapılması planlanan 6.Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı ve 1.Gıda & Ticaret & Sanayi Fuarı istişare toplantısı sektör temsilcileri ve katılımcılarla birlikte odamız toplantı salonunda yapıldı.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında 2019 yılına ait Temmuz - Aralık dönemi 2. Yarıyıl mali performans ve nakit akışlarının analizi hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

• 2019 yılı kesin mizan, gelir tablosu, bilanço hesapları ve gelir-gider cetveli ile ilgili meclis üyelerine bilgilendirme yapıldı.

Ocak Ayı Faaliyetlerimiz şöyle;

Ocak ayında 13 yeni üye kaydı yapılmış, 5 üyenin kaydı silinmiştir.

Askıda olan 7 üyemiz geçmiş dönem aidatlarının ödemesini gerçekleştirerek faal duruma geçmişlerdir.

07.02.2020 tarihi itibari ile Toplam Faal Üye Sayımız: 1675

Ocak ayı gerçekleşen gelirimiz 105.360,90 TL, gerçekleşen giderimiz 128.180,75 TL’dir.