ÜCRETSİZ BİREBİR İHRACAT DANIŞMANLIĞI HİZMETİMİZ START VERDİ

Bu haber 07 Şubat 2020 - 16:09 'de eklendi ve 91 kez görüntülendi.
ÜCRETSİZ BİREBİR İHRACAT DANIŞMANLIĞI HİZMETİMİZ START VERDİ

Ülkemizde ihracatçı sayısının arttırılabilmesi ve mevcut ihracatçılarımızın doğru ve hızlı bilgiye ulaşmalarını teminen belirlenen Odalarda ‘’İhracat Destek Ofisleri’’ kurulması için..

13 Kasım 2018 tarihinde Ticaret Bakanlığımız ve TOBB arasında imzalanan İşbirliği Protokolü kapsamında, Odamız İhracat Destek Ofisi ihracat danışmanlığı vermeye başladı.

İhracat danışmanlığı kapsamında, ihracat yapan, yapma potansiyeli olan ve/veya ihracat yapmak isteyen üyelerimiz İhracat Destek Ofisi’mize gelerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alıyorlar.

Bu kapsamda odamıza gelerek birebir ihracat danışmanlığı hizmeti alan Arısoylar Mobilya sahibi Cengiz Arısoy, Mobella Delux sahibi Ersin Özçicek ve Kurt Tavukçu’luğun sahibi Ali Kurt oldu.

Söz konusu hizmetimizden tüm üyelerimiz faydalanabilir.