MUCUR KAYMAKAMI KAYA ÇELİK'TEN ODAMIZA ZİYARET

Bu haber 12 Şubat 2020 - 16:36 'de eklendi ve 97 kez görüntülendi.
MUCUR KAYMAKAMI KAYA ÇELİK'TEN ODAMIZA ZİYARET

Mucur Kaymakamı Kaya ÇELİK odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa YILMAZ ile görüştü.

Ziyarette  Başkanımız faaliyetlerimiz ve projelerimiz hakkında bilgiler vererek, bölgemiz ve ülkemiz adına el ele vererek yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Kaymakam Çelik, bölge halkının yaşam kalitesinin artırılması için gece gündüz çalışmaya başladıklarını ve bu bağlamda tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişarede olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa YILMAZ, Kaymakam Kaya ÇELİK’E ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.