ODAMIZDA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Bu haber 08 Kasım 2019 - 16:30 'de eklendi ve 56 kez görüntülendi.
ODAMIZDA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ), ve Türkiye İhracatçılar
Meclisi (TİM) koordinasyonunda, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel
Sekreterliği ( OAİB) iş birliğiyle; odamız ev sahipliğinde mevcut ihracatçılar ile ihracat potansiyeli olan firmaları bilgilendirmek firmaları ihracata yönlendirmek ve dünya pazarlarında rekabet gücü kazanmalarına destek vermek ile firma/kuruluşlarda çalışan elemanların bu konudaki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, nitelikli eleman yetiştirilmesine katkıda bulunulması amacıyla odamız toplantı salonunda üyelerimizin katılımlarıyla Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlendi.