ODAMIZDAN MEME KANSERİNİN ERKEN TEŞHİSİ KONUSUNDA FARKINDALIK TOPLANTISI

Bu haber 08 Ekim 2019 - 18:10 'de eklendi ve 93 kez görüntülendi.
ODAMIZDAN MEME KANSERİNİN ERKEN TEŞHİSİ KONUSUNDA FARKINDALIK TOPLANTISI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2019-2023 stratejik planında yer alan “meme kanserinin erken teşhisi konusunda farkındalık artırıcı paneller düzenlemek” hedefi kapsamında farkındalık toplantısı düzenlendi.
Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin pilot okul seçildiği etkinlik kapsamında, açılış konuşması Okul Müdürü Hakan Vahaboğlu tarafından yapıldı.
Akabinde, Sağlık İl Müdürlüğü Kanser Birimi Personeli Selda Çelebi “meme kanseri nedir, nasıl oluşur, erken teşhisin önemi, meme kanseri teşhisi ve meme kanserine önlemler” konusunda bilgilendirme yaptı.
3 aylık süre zarfı içerisinde farkındalık toplantısına katılarak çevresinde meme kanseri konusunda farkındalık yaratan ve KETEM’e en çok yönlendirme yapan öğrencilere ise Odamız tarafından hediyeler verilecek.