TOBB AZERBAYCAN ZİYARETİ VE İŞ FORUMU

Bu haber 10 Ekim 2019 - 17:56 'de eklendi ve 49 kez görüntülendi.
TOBB AZERBAYCAN ZİYARETİ VE İŞ FORUMU

Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi bünyesinde, Türk Ticaret ve Sanayi Odası kurulmuştur. TTSO’nun ilk Başkanı olarak ise Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçilmiştir.

14 Ekim 2019 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Türk Keneşi 7.Liderler Zirvesi kapsamında, Türk Dili Konuşan Devletler İş Forumu düzenlenecektir.

Bu çerçevede, TOBB tarafından, söz konusu Forum’a katılmak üzere 13-14 Ekim 2019 tarihlerinde Bakü’ye yönelik bir özel sektör heyeti ziyaret programı düzenlenmesi öngörülmektedir.

Ziyarete ilişkin taslak program ve katılım formu azerbaycan.tobb.org.tr adresinde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.