TOBB MEYBEM SINAV VE BELGELENDİRME HİZMETLERİ KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İŞBİRLİĞİYLE VERİLMEYE BAŞLAMIŞTIR

Bu haber 28 Ağustos 2020 - 11:01 'de eklendi ve 322 kez görüntülendi.

Sn Üyemiz,
Tobb Meybem Sınav Ve Belgelendirme Hizmetleri Kırşehir Ticaret Ve Sanayi Odası İşbirliğiyle Verilmeye Başlamıştır.

İkinci El Oto Alım Satım Sınavı Başvuruları başlamıştır. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2020’dir.

Başvurularınız için odamıza şahsen başvuru yapmanız, başvuru formunu doldurmanız gereklidir. Başvurular şahsen yapılmakta olup, başvuru için 2 adet fotoğraf, 1 adet kimlik fotokopisi ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş  adına verilecek olan hesap numarasına  sınav ücretini yatırarak istenilen evrakları dekontunuzla birlikte teslim etmeniz gerekecektir.

İlgili Üyelerimize Duyurulur…