TOBB TARAFINDAN YAPTIRILAN, KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU TAMAMLANDI.

Bu haber 06 Mayıs 2020 - 16:54 'de eklendi ve 89 kez görüntülendi.

Kırşehir’de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan 500 kişilik kız öğrenci yurdunda geçici kabul işlemine geçildi.

Cumhuriyetinin tarihinin ilk külliye projesi olan Ahi Külliyesi’ne de destek veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi arasında imzalanan protokolle 500 kişilik kız öğrenci yurdu bir ay içeresinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ‘ne teslim edilecek.

Eğitime yapılan her yatırımın önemini vurgulayan, eğitime yapılan yatırımdan hiçbir zaman zarar edilmeyeceğini ifade eden, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa YILMAZ, tamamlanan yurdu gezerek ,TOBB yetkilileri tarafından en son gelişmelerle ilgili bilgiler aldı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat HİSARCIKLIOĞLU başta olmak üzere TOBB Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.