‘’ İHRACAT DESTEK OFİSİMİZ ‘’ TELEKONFERANS YÖNTEMİ İLE EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Bu haber 07 Mayıs 2020 - 16:11 'de eklendi ve 113 kez görüntülendi.

Ülkemizde ihracatçı sayısının arttırılabilmesi ve mevcut ihracatçılarımızın doğru ve hızlı bilgiye ulaşmalarını teminen belirlenen Odalarda

‘’İhracat Destek Ofisleri’’ kurulması için 13 Kasım 2018 tarihinde Ticaret Bakanlığımız ve TOBB arasında imzalanan İşbirliği Protokolü kapsamında, Odamız İhracat Destek Ofisi ihracat danışmanlığı vermeye başladı.
İhracat danışmanlığı kapsamında, ihracat yapan, yapma potansiyeli olan ve/veya ihracat yapmak isteyen üyelerimiz için İhracat Destek Ofisimiz ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda telekonferans yöntemi ile birebir ihracat danışmanlığı hizmeti alan Arısoylar Mobilya sahibi Cengiz Arısoy oldu.

Söz konusu hizmetimizden tüm üyelerimiz faydalanabilir.