UR-GE PROJESİ KAPSAMINDA DIŞ TİCARET EĞİTİMİ YAPILDI

Bu haber 28 Kasım 2019 - 15:27 'de eklendi ve 111 kez görüntülendi.
UR-GE PROJESİ KAPSAMINDA DIŞ TİCARET EĞİTİMİ YAPILDI

Tarım ve Gıda sektörlerinde Kırsal Kalkınmayı desteklemek amacıyla odamız ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa yürütülen Ticaret Bakanlığı onaylı Kırsal Kalkınma ve Uluslararası Rekabet Gücü Projesi (URGE) Projesi kapsamında Kırıkkale TSO Meclis salonunda Dış Ticaret Eğitimi düzenlendi. Kırıkkale ve Kırşehir’den projeye dahil olan firmaların yetkilileri, Kırşehir TSO Eğitim Araştırma Sorumlusu Halil Ekicioğlu, Dış Ticaret Uzmanı İpek Koçyiğit ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası adına Dış Ticaret Sorumlusu Rümeysa Canıdemir’inde katıldıkları toplantıda UR-GE Projeleri konusunda Uzman Zeynep Boysan ve Kerem Boysan tarafından projenin üçüncü eğitimi olan Dış Ticaret eğitimi verildi.