ÜYE VE PERSONEL EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Bu haber 16 Kasım 2020 - 9:35 'de eklendi ve 93 kez görüntülendi.
ÜYE VE PERSONEL EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Odamız tarafından düzenlenen eğitimler kapsamında Stratejik Planımızın 1.6.1. Üyelere İş Geliştirme ve Kişisel Gelişim Konusunda Eğitimler Verilmesi ve 2.5.5. Tüm Oda Personeline Kişisel Gelişim Konusunda Eğitimler Verilmesi maddesine istinaden eğitimler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Telekonferans yöntemi ile Eğitmen Banu Yüksel ve Cenk Yüksel’in sunumlarıyla gerçekleşen Stres Yönetimi Eğitimi tamamlandı, üç bölümden oluşan Toplum İçinde Konuşabilme ve Diksiyon Eğitiminin birinci bölümü tamamlanarak ikinci ve üçüncü bölümleriyle devam edecektir.

Eğitime odamız üyesi, Petlas Lastik Sanayi A.Ş personeli ve odamız personeli katıldı.