BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Bu haber 27 Şubat 2020 - 9:03 'de eklendi ve 86 kez görüntülendi.
BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında; Böyle müstesna günlerde Ahilik bilincinin de temelini oluşturan birlik ve beraberlik, sevgi ve şefkatin dostluk ve yardımlaşmanın daha da arttığını görmekteyiz. Bu günleri fırsat bilerek milletçe birbirimize kenetlenmeliyiz. Küskünlükleri, kinleri, kişisel çekişmeleri, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp ülkemizi daha ileriye taşımak için herkesin elinden geleni yapması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, hemşehrilerimizin, esnaf, sanayici ve tüccarımızın, mübarek Regaip Kandilini kutlar, insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesine vesile olmasını dilerim.