EĞİTİM GELİŞİM PLATFORMU KIRŞEHİR TSO AKADEMİ TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu haber 10 Temmuz 2020 - 16:21 'de eklendi ve 117 kez görüntülendi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında “Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi” isimli proje ile hibe desteği almaya hak kazanmıştı.

Projemizin genel amacı, bireylerin yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri bir alan yaratarak eğitimde hizmet kalitesinin artmasını sağlayacak bir Akademi kurulmasını sağlamak, kurulacak Akademi marifeti ile çeşitli, konularda kişisel gelişim eğitimleri düzenlenmesini sağlayarak hem katılımcıların istedikleri konularda istedikleri eğitime ulaşmaları konusunda kolaylık sağlamak hem de nitelikli işgücünün yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi’nin tanıtım toplantısına, Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz ve AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol katıldı.