"Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi" Projemiz Kapsamında AHiKA tarafından izleme Ziyareti Gerçekleştirildi

Bu haber 03 Haziran 2020 - 12:09 'de eklendi ve 148 kez görüntülendi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında “Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi” isimli proje ile hibe desteği almaya hak kazanmıştı.

Projemizin genel amacı, bireylerin yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri bir alan yaratarak eğitimde hizmet kalitesinin artmasını sağlayacak bir Akademi kurulmasını sağlamak, kurulacak Akademi marifeti ile çeşitli, konularda eğitimler düzenlenmesini sağlayarak hem katılımcıların istedikleri konularda istedikleri eğitime ulaşmaları konusunda kolaylık sağlamak hem de nitelikli işgücünün yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

AHİKA Kırşehir Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Uğur Sağlam tarafından “Eğitim Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi” projesi için izleme ziyareti gerçekleştirilmiştir. Kırşehir TSO (odamız) Genel Sekreterliği'ni ziyaret ederek, Proje Koordinatörü Pınar Demir ve Eğitim Sorumlusu Halil Ekicioğlu ile Proje dosyası ve doğrudan temin evrakları dosyası kontrol edilip bilgi paylaşımı yapılmıştır.