Hindistan Bilişim Sektörü Bilgilendirme Ve İşbirliği Semineri Hk.

Bu haber 16 Ekim 2020 - 13:51 'de eklendi ve 56 kez görüntülendi.
Hindistan Bilişim Sektörü Bilgilendirme Ve İşbirliği Semineri Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 15 Ekim 2020 tarih ve 8914 sayılı Ek'te sunulan yazıda,

Hindistan'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimiz tarafından, Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut ile Wipro Türkiye Direktörü Yücel Erbilgiç'in konuşmacı olarak katılacağı "Hindistan Bilişim Sektörü Bilgilendirme ve İşbirliği Semineri"nin 21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 11:00'de gerçekleştirileceği belirtilmekte olup, toplantı programı ve toplantıya katılmak için gerekli bilgilerin Ek'te sunulmakta olduğu bildirilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.