Kırşehir İndirimli Alışveriş Günleri Halk Anketi

Bu haber 04 Eylül 2020 - 11:03 'de eklendi ve 474 kez görüntülendi.
Kırşehir İndirimli Alışveriş Günleri Halk Anketi

Odamız bünyesinde düzenlenen Kırşehir İndirimli Alışveriş Günlerinde ilimiz esnafına pusula tutmak amacıyla halkımıza Kırşehir İndirimli Alışveriş Günlerinde en çok hangi sektörden indirim istediklerini görmek amacıyla bir sosyal medya anketi düzenledik.

En çok oyu alan sektörler gıda ve giyim oldu onları ofis ve kırtasiye ürünleri takip ediyor. İndirimli alışveriş günlerimize işletmesini dahil edip bu festivale dahil olmak isteyen esnafımızın odamıza 8 Eylül 2020 tarihine kadar başvurması gerekiyor. Anketimizin tamamını aşağıdaki bağlantıdan PDF olarak indirip inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medya Anket Sonuçları