KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 13 Mayıs 2020 - 9:20 'de eklendi ve 216 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 6 Mayıs - 12 Mayıs tarihleri arasında 8 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 6 Mayıs - 12 Mayıs tarihleri arasında 5 tane üye askıdan çıkararak faal olmuştur.

• Akreditasyon sistemi kapsamında üyelerimiz ve ticari faaliyette bulunan kişiler işlem yaptırdıkları birimleri değerlendirmiştir. Bu kapsamda yapılan Mini Anket Ölçüm Formunda hizmet memnuniyet oranı % 96.9 olarak ölçülmüştür.
  • Nisan ayı içerisinde üyelerimize 185 belge verilmiştir. 100 tane üyemizde Nisan ayı içerisinde odamızdan hizmet almıştır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.