KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 08 Temmuz 2020 - 8:43 'de eklendi ve 101 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 30 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında 1 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 30 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında 1 tane üyemiz kaydını sildirmiştir.

• Kırşehir TSO 4.Meslek Komitesi toplanarak Oda Muamelat Yönetmeliğinin 45.Maddesi Fire, Zayiat ve Randıman Oranları belirlenerek Yönetim Kuruluna sunularak kabul edilmiştir.

• 3 Aylık Basın Yayın Analizi yapılarak Yönetim Kuruluna sunularak gözden geçirilmiştir.

• Akreditasyon İzleme Komitesi 2020 Yılı İş Planının ilk 6 aylık gerçekleşme planını inceledi. Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen faaliyetler için revizyon kararı alınmıştır.

• Yönetimin Gözden Geçirilmesi (YGG) toplantısı yapılarak misyon, vizyon, yönetim sistemleri politikası ve diğer politikalar gözden geçirildi. Swot analizin tekrar değerlendirilmesi yapılmıştır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.