KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 28 Ekim 2020 - 9:22 'de eklendi ve 99 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 21 Ekim – 27 Ekim tarihleri arasında 7 tane yeni üye kaydı yapılmıştır.
  • 21 Ekim – 27 Ekim tarihleri arasında 2 tane üye kaydını sildirmiştir.

• Stratejik Planımızın 1.6.1 Üyelere İş Geliştirme ve Kişisel Gelişim Konusunda Eğitimler Verilmesi ve 2.5.5 Oda Personeline Kişisel Gelişim Konusunda Eğitim Verilmesi maddesine istinaden eğitimlerin başlamasına karar verilmiştir.

• Stratejik Planımızın 2.4.1 Web Sitesinin Mobil Uyumlu Hale Getirilmesi maddesine istinaden gerekli alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır.

• Stratejik Planımızın 2.4.3 Farklı Bir Bölgede Bulutlama Sistemi Kurulması maddesine istinaden gerekli alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır.

• Stratejik Planımızın 2.5.2 Bilgi İşlem Alt Yapısının İyileştirilmesi maddesine istinaden gerekli alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.