KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 11 Şubat 2020 - 13:12 'de eklendi ve 126 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 4 Şubat – 11 Şubat tarihleri arasında 5 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 4 Şubat – 11 Şubat tarihleri arasında 1 tane üye askıdan çıkararak faal olmuştur.
  • 4 Şubat – 11 Şubat tarihleri arasında 3 tane üye kayıt silme işlemi gerçekleştirmiştir.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında Stratejik Planın 2.5.5. maddesine istinaden Tüm Oda Personele Kişisel Gelişim Konusunda Eğitimler Verilmesi maddesi kapsamında Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi alınması kararı alınmıştır.

• Akreditasyon sistemi kapsamında Stratejik Planın 2.10 Güçlü Lobicilik Faaliyetleri ile Şehre Kazan-Kazan Yaklaşımı Geliştirmek kapsamında 2.10.1 maddesine istinaden ‘’ Ezber Bozan Platformu Çalıştayı’nın ikinci toplantısı yapılması kararı alınmıştır.

• Akreditasyon sistemi kapsamında Stratejik Planın 2.10 Güçlü Lobicilik Faaliyetleri ile Şehre Kazan-Kazan Yaklaşımı Geliştirmek kapsamında 2.10.2 maddesine istinaden Odamız Stratejik Planının Bağımsız Takibi için Stratejik Plan Dedektifleri ile toplantı yapılması kararı alınmıştır.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında 1.7.5 Ticari Uyuşmazlıkların Çözümü için Arabuluculuk Merkezi kurulmuştur. Bu kapsamda Arabulucu Av. Emel Ersin tarafından bilgilendirme yapılarak yol haritası belirlenmiştir.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında Yönetim Kurulu Üyelerine ‘’Yönetim Kurulu Görevlendirme’’ skalası oluşturulmuştur.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında Stratejik Planın 1.6.1 maddesinden belirtilen Üyelere İş Geliştirme ve Kişisel Gelişim konusunda eğitimler verilmesine istinaden 2020 üye eğitim talepleri alınmıştır. Yapılan analiz sonucunda üyelerimize 1- Stres Yönetimi 2- Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma eğitimleri verilmesi kararı alınmıştır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.