KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 10 Aralık 2019 - 14:44 'de eklendi ve 168 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 03 Aralık-10 Aralık tarihleri arasında 3 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 03 Aralık-10 Aralık tarihleri arasında 1 tane üye kaydı silinmiştir.

Stratejik Plan kapsamında, 1.7.4. Meslek Komitelerine Yönelik “Sorun da Benim Çözüm de” Çalıştayları Düzenlenmiştir. Sorunda Benim Çözümde Çalıştayı raporlarına istinaden faaliyetler ile ilgili lobicilik çalışmaları başlatılması kararı alınmıştır.

Stratejik Plan kapsamında “2.10. Güçlü Lobicilik Faaliyetleri ile Şehre Kazan-Kazan Yaklaşımını Geliştirmek 2.10.1. Şehrin Kamu ve Özel Sektörden İleri Gelenleri ile “”Ezberbozan Platformu”” Oluşturulması ve Çalışmaların Gerçekleştirilmesi” kapsamında çalışmaların başlatılması kararı alınmıştır.

Stratejik Plan kapsamında 1.6. Üyelerin İş Kapasitelerini Geliştirici Çalışmalar Yapmak maddesine istinaden Odamız üyelerinin eleman arama / iş ilanı modülü sisteminin üyelerin hizmetine sunulması kararı alınmıştır.