ODAMIZDAN BÜYÜK BİR PROJE BAŞARISI DAHA

Bu haber 27 Şubat 2020 - 10:27 'de eklendi ve 109 kez görüntülendi.
ODAMIZDAN BÜYÜK BİR PROJE BAŞARISI DAHA

KIRŞEHİR TSO AKADEMİ AÇILIYOR

Ahiler Kalkınma Ajansı 2019 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı’na sunduğumuz “Eğitim ve Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi” projemiz başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı. Projemizin amacı, bireylerin bilhassa da üyelerimizi küresel ölçekte yaşanan rekabete hazırlamak, üyelerimizin gelişimine katkı sağlamak, iş hayatındaki başarılarına destek vermek için profesyonel ölçüde eğitim ve gelişim hizmeti sunacak bir Akademi kurulmasını sağlamak. Projemiz kapsamında, ilimizde her alanda profesyonel eğitim verebilecek bir Akademi faaliyete geçmiş olacaktır. Üyelerimizin ve genel anlamda Kırşehir halkının yanı sıra, dezavantajlı grupta yer alan bireylerin mesleki eğitimler ile sosyalleşmelerini, edindikleri bilgi, teknoloji ve yenilikçi yaklaşım yöntemleri ile öz güvenlerini artırmak hedeflenmektedir. Kurulacak Kırşehir TSO Akademi ile aklında yeni bir iş fikri olan, kendi işinin patronu olmak isteyen, girişimcilik ruhuna sahip kişilerin keşfedilebilmesi için girişimcinin sermayesi olan cesaret ve riski vurgulamak gerektiğinden Kırşehir TSO Akademi'de ilgili konularda eğitimler de düzenlenecektir.