ONLINE MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI

Bu haber 30 Eylül 2020 - 14:44 'de eklendi ve 94 kez görüntülendi.
ONLINE MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı, pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, online olarak video konferans şeklinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, HES kodu uygulaması, TSE'den aldığımız Güvenli Hizmet Belgesi kapsamında Covid-19'a karşı aldığımız tedbirler, açılan ve kapanan şirket sayıları, Odamız İhracat Destek Ofisi ve Arabuluculuk Merkezi, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen "İndirimli Alışveriş Günleri" hakkında Komite Üyelerimize Genel Sekreter Pınar Demir tarafından bilgi verildi.

Komite Üyelerimize, 2020 yılı iş planı kapsamında yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verildi ve 24 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen akreditasyon geliştirme ziyareti kapsamında tespit edilen iyileştirmeye açık noktalar hakkında Komite üyeleri ile birlikte değerlendirmelerde bulunuldu.

Dubai Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan görüşmeler konusunda Komite Üyelerimiz ile görüş alışverişinde bulunarak ihracat yapan ve yapma potansiyeli olan firmalarımız için Dubai'de faaliyet gösteren ithalatçı firmalarla bir araya gelme fırsatı elde edeceklerinin altı çizildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, toplantıya katılan Komite Üyelerine teşekkür ettikten sonra, Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı sona erdi.