OSMANİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI VE OSMANİYE TİCARET BORSASI BAŞKANLARINDAN ODAMIZA ZİYARET

Bu haber 17 Eylül 2019 - 23:39 'de eklendi ve 55 kez görüntülendi.

32. AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI kapsamında şehrimize ziyarette bulunan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hamza Bağrıaçık ve Mehmet Demir Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Bulut ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çağatay Han Torun, Murat Tekdoğan ve Soner Bahadır ile görüştüler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hamza Bağrıaçık ve Mehmet Demir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.