PROF.DR.ONUR KÖKSAL’DAN KIRŞEHİR TSO’YA ZİYARET

Bu haber 23 Haziran 2020 - 16:21 'de eklendi ve 92 kez görüntülendi.
PROF.DR.ONUR KÖKSAL’DAN KIRŞEHİR TSO’YA ZİYARET

31 Mart’ta MHP’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Onur Köksal, odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz ile görüştü.

Kırşehir ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları, ekonomik gidişat ve güncel konular ve “Ahi Baba” ayran fabrikasının faaliyete geçmesi hakkında bir sohbet gerçekleştirildi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, kurulacak olan Ahi Baba Ayran Fabrikası için ellerinden gelen desteği vereceklerini iletti ve Prof.Dr.Onur Köksal’a hayırlı olsun dileklerinden bulunarak başarılar diledi.