QNB FİNANSBANK KIRŞEHİR ŞUBESİ MÜDÜRÜ HAKAN AĞAÇ'TAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Bu haber 22 Eylül 2020 - 15:46 'de eklendi ve 115 kez görüntülendi.
QNB FİNANSBANK KIRŞEHİR ŞUBESİ MÜDÜRÜ HAKAN AĞAÇ'TAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

QNB Finansbank Dijital Köprü İle Şirketinizin İhtiyaçları Tek Bir Çatı Altında,

QNB Finansbank Kırşehir Şubesi Müdürü Hakan Ağaç ve Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni Sedat Uzun, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz’ı ziyaret ederek Geleceğe Dijital Köprü Kampanyası hakkında bilgi verdiler.

Tüm Üyelerimiz Qnb Finansbank Dijital Köprü İle Şirketinizin İhtiyaçları Tek Bir Çatı Altında

Şirketinizi geleceğe taşıyan yenilikçi çözümler QNB Finansbank Dijital Köprü’de 2022’ye kadar ücretsiz!

Dijital Köprü Kampanyası Kapsamında 2022 yılı başına kadarki süreçte eFatura, eDefter, eArşiv, eİrsaliye, eMüstahsil ve eSerbest Meslek Makbuzu ürünlerinden oluşan hizmet paketimiz ile birlikte ihtiyacınız olan ürünlerin tamamı için her yıl 100.000 adet tek kontör ve 1GB e-defter alanı ücretsiz olarak tanımlanabilmektedir.

Başvuru için QnbFinansbank Kırşehir Şb.den

Sedat Uzun 03862125100 Nolu telefon ile İletişime geçebilirsiniz.

Dijital Köprü Ürün Sunumuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Dijital-Köprü-Ürün-Sunumu