SGK İL MÜDÜRÜ HACI MEHMET AKDENİZ’DEN ODAMIZA ZİYARET

Bu haber 20 Ekim 2020 - 10:30 'de eklendi ve 90 kez görüntülendi.
SGK İL MÜDÜRÜ HACI MEHMET AKDENİZ’DEN ODAMIZA ZİYARET

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırşehir İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

(SGK) Kırşehir İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz’i makamında ağırlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üyelerimizin durumunun yanı sıra, SGK’nın teşvik ve destekleri, kayıt dışı istihdam,  Pandemi sürecinde kaynaklanan sorun ve sıkıntılar gibi başlıca konuların görüşüldüğü görüşmede ayrıca çözüm önerileri ve beklentiler üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.