TOBB MEYBEM SINAV VE BELGELENDİRME HİZMETLERİ KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İŞBİRLİĞİYLE VERİLMEYE BAŞLAMIŞTIR

Bu haber 26 Haziran 2020 - 11:17 'de eklendi ve 509 kez görüntülendi.

Sn Üyemiz,
Tobb Meybem Sınav Ve Belgelendirme Hizmetleri Kırşehir Ticaret Ve Sanayi Odası İşbirliğiyle Verilmeye Başlamıştır.

Başvurularınız için odamıza şahsen başvuru yapmanız, başvuru formunu doldurmanız gereklidir. Başvurular şahsen yapılmakta olup, başvuru için 2 adet fotoğraf, 1 adet kimlik fotokopisi ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş  adına verilecek olan hesap numarasına  sınav ücretini yatırarak istenilen evrakları dekontunuzla birlikte teslim etmeniz gerekecektir.

13-14-15 Temmuz 2020 tarihlerinde Galeri alanında Mesleki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır, son kayıt tarihi 09 Temmuz 2020 olarak belirlenmiştir.

20-21-22 Temmuz 2020 tarihlerinde Emlak alanında Mesleki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır, son kayıt tarihi 16 Temmuz 2020 olarak belirlenmiştir.

Galeri ve Emlak alanında sınav başvuru tarihleri yukarıda belirtildiği tarihlerde olacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için son başvuru tarihlerine dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Duyurulur.