ÜYELERİMİZE ÜCRETSİZ E-TİCARET DESTEĞİ

Bu haber 12 Kasım 2020 - 13:41 'de eklendi ve 48 kez görüntülendi.
ÜYELERİMİZE ÜCRETSİZ E-TİCARET DESTEĞİ

Odamız üyesi KOBİ'lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkanı sağlanacaktır.

Pandemi ile birlikte dijital dönüşümün hız kazanmasıyla, şirketlerimizin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanalları oldukça önemli hale gelmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, pazar yerlerindeki sisteme uyum sağlamayan ancak işini dijital ortama taşıyarak kendi e-ticaret sistemini kurmak isteyen üyelerimiz için E-Ticaret Hizmet Paketi tasarlanmıştır.

Söz konusu paket ile Odamız üyesi KOBİ'lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkanı sağlanmaktadır.

Vodafone Business işbirliğinde oluşturulan E-Ticaret Hizmet Paketi ile alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurulmakta ve KOBİ'lerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlamayla ilgili sorunları için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği verilmektedir.

Aşağıda yer alan linke tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.