YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ ESNAFLARIMIZLA BİRLİKTE AHİ DUASI PROGRAMINA KATILDI

Bu haber 01 Haziran 2020 - 16:09 'de eklendi ve 130 kez görüntülendi.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün yazısında belirtildiği üzere; gelinen aşamada virüsün yayılma ve bulaşma hızının azalması, vaka artış hızının düşüşe geçmesi yönünde kaydedilen olumlu gelişmeler doğrultusunda kontrollü normalleşme sürecine geçilmiş,

Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda getirilen yasaklama/kısıtlamaların bazılarının kaldırılması hususları değerlendirilmiş ve bu kapsamda bazı kararlar alınmıştır.

Bu alınan kararlar doğrultusunda 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi ile 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27 ve 72 nci maddeleri uyarınca; daha önce kapatılan işyerleri gerekli tedbirler alınarak,01.06.2020 tarihinde tekrar açılmaya başlamıştır.

Ahi Evran Külliyesi, Ahi Camisi önünde, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nce organize edilen Ahi Duası etkinliğine, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı ve çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.