KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 09 Eylül 2020 - 9:05 'de eklendi ve 62 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• Ağustos ayı içerisinde üyelerimize 185 belge verilmiştir. 248 tane üyemizde Ağustos ayı içerisinde odamızdan hizmet almıştır.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında Üyelerimizin ekonomik durumuna ilişkin tespit anketi yapılmıştır. 179 ankette çıkan sonuçlara göre lobicilik çalışmaları yapılacaktır.

• Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Covid- 19 yayılımın önlemek, çalışanların sağlığını korumak ve riskli kişileri kontrol edebilmek amacıyla hizmet binamıza gelen ziyaretçilerimize 09/09/2020 tarihi itibariyle HES Kodu takibi uygulaması yapılacağından gelen ziyaretçilerden HES Kodu talep edilecektir.

Bu kapsamda; HES Kodu takibine geçilmesine, Covid- 19 yayılımın önlemek, çalışanların sağlığını korumak ve riskli kişileri kontrol edebilmek amacıyla üyelerimize tavsiye ediyoruz.

• Ahilik Haftası Kutlamalarında, Kırşehir İndirimli Alışveriş Günleri düzenlenecektir, bu kapsamda yapılan sosyal medya anket sonuçlarına göre hangi sektörde indirim talep edildiği sorulmuştur. Çıkan anket sonuçlarına göre çalışmalar başlatılmıştır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.