KOBİ'LER İÇİN HİJYEN VE COVID-19 BELGELERİ SEMİNERİ HK.

Bu haber 20 Temmuz 2020 - 13:49 'de eklendi ve 51 kez görüntülendi.
KOBİ'LER İÇİN HİJYEN VE COVID-19 BELGELERİ SEMİNERİ HK.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Türk Standartları Enstitüsü (TSE)'nin hijyen ve COVID- 19 çalışmaları hakkında 21 Temmuz 2020 Salı günü saat 10:30'da internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Seminere ilişkin duyuru metni ekte yer almaktadır.

TSE Başkanı Prof. Dr. Sn. Adem Şahin'in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde COVID- 19 Güvenli Üretim, Hizmet ve Turizm Belgeleri ile COVID- 19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin soruları cevaplandırılacaktır. Tüm üyelerimize katılım ücretsizdir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

EK: Hijyen ve COVID-19 Belgeleri Semineri için linke tıklayınız.

KOBİ'ler için COVID-19 Belgeleri Semineri