STRATEJİK PLAN DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA

Bu haber 14 Şubat 2020 - 13:48 'de eklendi ve 130 kez görüntülendi.
STRATEJİK PLAN DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA

“2.10.2 Oda Stratejik Planının Bağımsız Takibi İçin Üyeler ve Halktan Gönüllü Olarak Seçilen ''Stratejik Plan Dedektifleri'' toplantısı gerçekleştirildi.

Stratejik plan dedektifleri Eczacı Taşkın Doğan, Baro Başkanı Mehtap Tuzcu, YMM Murat Yüksel ve Odamız Üyeleri Ayhan Aslan, Davut Ekicioğlu, Emrullah Saygılı ve Selçuk Yenice’den oluşmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Han Torun ve Soner Bahadır, stratejik plan dedektiflerinden Taşkın Doğan, Davut Ekicioğlu, Murat Yüksel ve Emrullah Saygılı, Genel Sekreter Pınar Demir, Dış Ticaret ve Projeler Uzmanı İpek Koçyiğit ve Eğitim Araştırma Sorumlusu Halil Ekicioğlu katılım sağlamıştır.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından, Genel Sekreter Pınar Demir stratejik plan dedektiflerinin amacı ve kurulun görevleri hakkında bilgi vermiştir.

Akabinde, Dış Ticaret ve Projeler Uzmanı İpek Koçyiğit, 2019 yılı iş planının gerçekleşmesine ilişkin sunumdan sonra Stratejik Plan Dedektifleri 2019 iş planımızı değerlendirerek, görüş ve önerilerini objektif bir bakış açısıyla değerlendirdiler.

Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Sonuç ve analizler ekte bilgilerinize sunulmuştur.

STRATEJİK PLAN DEDEKTİFLERİ RAPOR  STRATEJİK PLAN DEDEKTİFLERİ-SUNUM