TOBB – MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Sınavı Düzenlendi

Bu haber 16 Temmuz 2020 - 9:17 'de eklendi ve 286 kez görüntülendi.
TOBB – MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Sınavı Düzenlendi

İkinci El Araç Alım Satım Görevlisi Mesleki Yeterlilik Sınavı Düzenlendi

İkinci el araç alım satımı mesleki yeterlilik belgelendirme sınavı KTSO bünyesinde gerçekleştirildi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) tarafından yürütülen mesleki yeterlilik belgesi sınavları bu hafta içi 13-14-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirildi.

İkinci el araç alım satım yapan firma sahipleri için “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5” mesleki yeterlilik belgesi için 38 aday teorik ve uygulama sınavında ter döktü.

Sınav organizasyonunda fiziki yardım sağlayan Elit Otomotiv sahibi Hüseyin Cihangir’e teşekkür ediyoruz.